18.11.2019 Klubben er stiftet


Hei og takk til alle som var med på stiftelsesmøte 4. ovember og til alle dere som har meldt deres interesse i ettertid. Nå er vi i gang! Vi har nettopp gjennomført vårt første styremøte og har begynt å legge planer for hva vi skal gjøre fremover. Fortsatt er det en del formaliteter før vi får klubben offisielt godkjent, men det håper vi at vi får på plass i løpet av noen uker.


20.11.2019 En klubb med ambisjoner


Klubben har ambisjoner om å være en aktiv klubb og ønsker å tilby en rekke aktiviteter. Først og fremst har vi planer om å arrangere en ukentlig padletur i halvåret. Dette skal være et lavterskel-tilbud til de som ønsker å ta en ettermiddagstur på fjorden - med innlagt kaffepause og kanskje litt kameratredning. På disse turene, vil det alltid være med en erfaren turleder.

I tillegg ønsker vi å arrangere helgeturer to ganger i mpneden, både med og uten overnatting. Disse turene er beregnet på de som har litt mer erfaring, men legges opp slik ta de aller fleste kan være med.

Flere andre aktiviteter er på tengebrettet. Vi ser på muligheten for å legge opp til kajakk-turorientering der poster er spredd på øyer og skjær i hele vår region. Det betyr at du vil finne noen poster i Steinsfjorden/Tyrifjorden, men også noen ved i vann i Nordmarka, Holleia eller ved Fjorda,

Ideer tas i mot med takk. Send dem til omg@xpose.no (Ole Magnus),

Nå i vintermånedene ser vi på muligheter for å få til noen klubbkvelder og innendørstrening i svømmehalen.

Vi ses.


17.02.2019 Det er duket for klubbens første klubbkveld 21.03.2019


Det er duket for klubbens første klubbkveld. Dette blir en kveld med fokus på padling og turglede. Kveldens hovedperson er Jens Petter Ørjansen. Han er leder i DNT Drammens padlegruppe - Gyldenløve padleklubbmed godt over 400 medlemmer. Han holder et bildeforedrag og padling og turglede, og informerer samtidig om hvordan denne storklubben i vår nabobygd drives.
Noen av de ivrigste padlerne har holdt det gående med padling gjennom vinteren, men det nærmer seg etterhvert oppstart for flere. Ole Magnus informerer om utviklingen i kubben så langt, der blant annet turprogrammet, kursprogrammet og kommende kajakkorientering nevnes. Se mer her ...9.4.2019 Vi har fått 75.000,- kr til oppstart av klubben


Klubben fikk i går tildelt 75.000,- kr fra Sparebankstiftelsen Ringerike til oppstart av klubben. Vi fikk samtidig 3000,- kr i breddemidler. Dette lover godt! Nå blir det innkjøp av utstyr for utlån og muligens modernisering av bryggeanlegget på Sundvollenstranda.27.5.2019 Gavedryss over klubben


Vi kunne vel ikke fått en bedre start på klubben. I tur og orden har vi fått henholdsvis 78.000 kroner fra Sparebankstiftelsen Ringerike, 20.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB og 8.200 kroner fra Egils Minnefond. Tusen, tusen takk for alle gavene.
Dette har gjort at klubben har kunnet kjøpe inn 4 kajakker med årer, spruttrekk, redningsvester og end del annet sikkerhetsutstyr. Disse kan leies for en billig penger til de som ikke har kjøpt egen kajakk og som for eksempel ønsker å være med på kurs.

I tillegg har vi kunnet oppdatere båthuset, som nå kan huse nærmere 50 kajakker, inklusive noen låsbare plasser utendørs. Det betyr at det er det nå snart er mulighet til å søke om plass i båthuset. Vi sender ut egen informasjon om dette i begynnelsen av juni.


27.5.2019 Medlemmer


I skrivende stund er det 72 som hadde betalt medlemskontingenten. Om du vil ble medlem koster medlemskap 350 kroner. For ekstra familiemedlemmer: 150 kroner pr. medlem. For studenter og pensjonister: 250 kroner.
Kontingenten betales til konto: 2280 45 20655. Husk og merk betalingen med fullt navn og send samtidig en mail til steinslettahkk@gmail.com med informasjon om navn og telefonnr.

Org.nummer: 922 024 634


14.08.19 Kajakkorientering


Kajakkorienteringa i Øyangen ble en suksess. Vi kunne gjerne hatt flere deltakere, men de som stilte til start denne ettermiddagen fikk gode opplevelser i idylliske Øyangen. 15 poster lå spredt på holmer og skjær, og konkurransen gikk ut på å finne så mange som mulig av dem innefor en gitt tidsramme. Målgang etter tidsfrist gav poengtrekk pr minutt for sen ankomst.

Arrangøren fikk også blod på tann, og tenker nå tanken på gjentagelse neste år - kanskje i et litt større format. Resultater finner du her her.